Genel Haberler İnternet İşletim Sistemleri Mobil Teknoloji

İstediğiniz Kişinin WhatsApp Online Takibini Yapan Yeni Uygulama: WhatAlert

istediginiz-kisinin-whatsapp-online-takibi-yapan-yeni-uygulama-whatalert-705x290

Geçtiğimiz ayların efsane Whatsapp takip uygulaması WhatsDog'un çalışmıyor olmasından sonra şimdi de WhatAlert isimli yeni bir uygulama ile stalklamaya devam edebilirsiniz.

Günümüzün en popüler uygulaması ve mesajlaşma servisi olan WhatsApp'ta eklenen "Son Görülme" ve "Mavi Tik" muhabbbetleri özellikle yakın arkadaşlar, aile ve sevgililer arasında bazı zamanlarda sıkıntı çıkarabiliyor. Tabii kapatma seçeneğiniz olsa da karşı taraftan "Niye kapattın?", "Aç şunu çabuk" gibi tepkiler görebileceğiniz için zorla açık tutmak durumunda kalıyorsunuz.

Bundan daha önce WhatsDog isimli bir uygulama ile seçeceğiniz 1 kişinin online durumunu takip edebiliyordunuz. Tam bir günümüz tabiri ile "stalker" olabileceğiniz bu uygulama maalesef artık kullanılamıyor. Ancak hemen bir diğer türevi ise WhatAlert aynı WhatsDog gibi çalışabilen bir yapıda.

whatalert

WhatAlert, 24 saat, 1 hafta ve 1 ay süre içinde ne kadar süre online kaldığını, kaç kere girip çıktığını hatta bu online olmaların saatini bile gösteriyor. Ayrıca online olduktan ne kadar süre sonra offline olduğunuzu da göstererek tam bir özel dedektifiniz oluyor. Yani saat 4'te online olmuş biri 7'ye kadar online kalmışsa falan görebiliyorsunuz. (Ne ilişki yıkar bu varya..)

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=6n4BQGJzVK8[/embedyt]

Aşağıdaki bağlantıdan sadece Android cihazları için olan WhatAlert'ı indirebilirip cihazınıza kurarak başlayabilirsiniz;

https://play.google.com/store/apps/details?id=me.whatalert

Yazar Hakkında

Mustafa SEVİNÇ